~ Harry Potter és a bölcsek köve ~


(A bakik nem sorrendben vannak! 

A képeket eredeti méretben is megnyithatod : Jobb gomb -> Kép megnyitása új lapon.)

1. Amikor Harry, Ron, Hermione el akarják mondani Hagridnak amit Pitonról gondolnak, Ronnak először a sál egyik vége lóg elöl, a következő képnél már mind a két vége!


2. A vonaton, amikor a fiúk beszélgetnek, a vonatablakon keresztül látni lehet egy kis szigetet a tóban. Aztán néhány pillanattal később megint feltűnik ugyanez a kis sziget. Aztán megint...
Ugyanennél a jelenetnél, Ron hajának választéka egyszer itt van, egyszer ott.

3. A Gringotts bankban a koboldnak átadott levél hol gyűrött, hol szép sima.


4. Amiko
r beosztják Harry-t a házába, az asztal jobb oldalára ül le, Ron mellé. Aztán, miközben esznek, már Hermione, és Percy között láthatjuk az asztal bal oldalán.


5. A trollos jelenetnél mindig másik csap van tönkretéve. Vagy a 4., vagy a 2.
Ugyanennél a jelenetnél, Hermione bemenekül a legszélsõ wc-be. A troll leüti néhánynak a tetejét, és Hermione már a harmadikban van.

6. Amikor a trio visszatér a klubhelyiségbe miután találkoztak Bolyhoskával, és az ajtó becsukódik mögöttük, a földön látható az egyik stábtag lábfeje, aki túl közel állt hozzájuk.


7. Mikor a háromfejű őrzővédő hirtelen felébred, bőségesen Ron vállára nyáladzik. Ennek ellenére amikor Ront a kamrába zuhanni látjuk, inge már teljesen száraz.


8. Amikor Hedvig hozza a seprűt jól látszik, hogy amikor vele repül sokkal
rövidebb, mint amikor már lerakta az asztalra.9. A sikítós könyvet Harry az első oldalon nyitja ki. Akkor mégis miért a közepe ordít?

10. Amikor Dumbledore kioltja a lámpákat a Privet Drive-on, az elején a fény belemegy a kis szerkezetbe de a lámpa mégis égve marad,
azután néhánnyal odébb az egyik kialszik, pedig Dumbledore nem is kattintott arra felé.

11. Mc Galagony mikor átváltozik macskából emberré Harryék 1. átváltoztatástan óráján még nincs szemüveg rajta de mikor feléjük fordul már van.
 
12. Harry mikor visszamegy Ronnal a tükörhöz és ledobják a láthatatlanná tévő köpenyt a háttérben látszódik a földön a köpeny zöld fénye amit számítógéppel láthatatlanná tesznek.